Több kötélhosszas – haladó – sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.06.27-07.01.
Több kötélhosszas – haladó – sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.06.27-07.01.

Több kötélhosszas – haladó – sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.06.27-07.01.

Már megtanultad az alap sziklamászó eszközök használatát és valami több érdekelne? Szeretnél nagyobb utakat mászni vagy magabiztosabbá tenni a mászótudásodat? Ha már mászóiskolai körülmények között magabiztosan boldogulsz, de kimozdulnál a komfortzónádból a nagyfalak irányába, akkor irány Horvátország!

Gyönyörű táj, csodaszép sziklák, tengerpart, kellemes meleg a  is és persze végtelen sok kezdő és haladó szikla.

2024 Június 27-Július 01. - ig

Az oktatóid célja nem csak a technikai ismeretek átadása lesz, hanem, hogy megfelelő odafigyeléssel és türelemmel veled is megszerettessék a szabadságnak ezeket a dimenzióit.

Ezen a kurzuson megtanítunk a többkötélhosszas mászás minden varázslatára, így a standépítésre, a felsőbiztosításra, a megfelelő tájékozódásra és kommunikációra, az ereszkedés technikáira, a vészforgatókönyvekre...mindenre , amivel bátran belevághatsz a hosszabb és több kötélhosszas utakba.

Jelen képzési helyünk a mászók paradicsoma; a horvátországi Paklenica nemzeti parkban kerül megrendezésre, ahol ilyenkor kellemes mászóidő és végtelen sziklalehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogy az elméleti és a gyakorlati elemeket egybeforrasztva tudjunk a helyszínen gyakorolni. Természetesen az időjárásnak ki vagyunk szolgáltatva, de mindig igyekszünk a legtöbbet kihozni az aktuális helyzetekből.

Az utazás telekocsi rendszerrel lesz megszervezve, a szállás apartmanban vagy sátorban, a csapat igényeinek megfelelően.

A képzés díja: 90.000,-ft/fő , ami két összegben fizethető, ezen felül pedig a telekocsis utazás és a szállás (sátor vagy apartman) amivel még kalkulálnod kell.

Szükséged lesz még néhány alapvető felszerelésre: cipő, beülő, magnéziazsák, kötél, karabinerek, köztesek stb. ezek beszerzésében és kiválasztásában szívesen segítünk.

És miért is válassz minket? Mert nem tucattanfolyamokat csinálunk, hanem türelemmel tudjuk átadni a mászás szeretetét, hogy Te is átélhesd azt az eufóriát, amit mindez okozhat neked 🙂 Ne félj attól, hogy esetleg nem fogod bírni és ne gondold, hogy különleges képességek kellenek mindehhez 🙂 valójában ha megtanulod az alapokat, akkor máris nagyon gyorsan élvezhető ez a mozgásforma bárkinek!

Megelőzvén a kérdésedet: nem, nem csinálunk vizsgákat. Ezek a képzések a kalandról, a szórakozásról és a közös tanulásról szólnak, mindezt pedig élvezettel. A mászás egy szabad sport, aminek persze vannak kőbe vésett elemei, de a formáját a saját igényeidnek megfelelően kell kialakítanod, nem pedig egy külső számonkérő rendszernek megfelelve. Ez a sport a szabadságról szól, tehát a Te dolgod: találd meg a saját stílusodat!

Fontos információk:

  • A tanfolyam keretein belül biztosítjuk az oktatást, a mászócipőn felül szükséges felszereléseket és az utazások szervezését
  • Amilyen felszerelésre igényt tartasz azt előre legalább két héttel jelezd
  • Mászócipőt magadnak kell biztosítani
  • A sziklán tartózkodás teljes ideje alatt kövesd az oktatóid utasítását
  • Sisak használata minden esetben kötelező
  • A képzés célja, hogy elméleti és gyakorlati tudást, valamint élményt adjoní így ne presszionáljuk egymást teljesítménykényszerrel
  • Bármi kérdésed vagy panaszod van, bátran fordulj az oktatódhoz
  • Az utazás telekocsi rendszerben történik
  • A képzésekre a létszám limitált, ezért ezen helyek feltöltése a beérkező utalások sorrendjében történik, amit az alábbi számlaszámra tehetsz meg: Treszl Gábor – 11600006-00000000-60236663
  • A helyek betelte után a jelentkezés már nem lehetséges
  • 2 fő csoport érkezése esetén tanfolyamunk díjából 10%-ot, 4 fő felett 20% elengedünk.

A képzés ára 90000,-ft, ami tartalmazza az oktatás, a szervezés és az oktatók költségeit.

Mindez két részletben is fizethető, az első részlet (45000,-ft) a jelentkezést követő 24 órán belül. Tekintve, hogy a létszám limitált, így a jelentkezést 24 óráig tartjuk fent, az utalás meg nem történte esetén automatikusan töröljük, mert gyakran jártunk úgy, hogy a jelentkezési lap kitéltése más jelentkezőket a létszámlimit miatt kiszorított, de a jelentkező végül nem jött el, így más sem tudott jönni, de a létszám sem volt meg.

A második részlet 2024.05.27. -ig (45000,-ft)

Jelentkezni a gombra kattintva lehet, az ÁSZF átolvasása után. A jelentkezést követően a helyet 24 óráig tartjuk fent, az utalás meg nem érkezése esetén automatikusan törlődik.

Ha bármi kérdésed lenne keress bennünket facebookon, vagy emailben:

arovado@gmail.com

esetleg telefonon: +36205609074

Ha eddig elolvastad és több téma érdekel, nézd meg a videóinkat a youtubeon:

https://www.youtube.com/@hegymaszasoktatas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük