Kezdő sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.08.16-20.
Kezdő sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.08.16-20.

Kezdő sziklamászó kurzus – Paklenica 2024.08.16-20.

Ha még nincs tapasztalatod, eddig csak túráztál, vagy viaferrátáztál, esetleg egyik sem, hanem csak irigykedve nézted a videókban a mászókat és érdekel a sziklák, a sziklamászás világa, akkor gyere velünk Horvátországba!
Gyönyörű táj, csodaszép sziklák, tengerpart, kellemes meleg a  is és persze végtelen sok kezdő és haladó szikla.
2024 Augusztus 16-20.
A kezdő sziklamászó képzés azoknak szól, akik most kóstolnának bele a mászás szabadságának a világába. Ha szeretnél megismerni egy fantasztikusan új mozgásformát, ha még tapasztalatlan vagy, de vonz a sziklák világa, ha szeretnél jól szórakozni és kellemesen elfáradni, ha szeretnél az ismeretlenbe törni és mindezt megfelelően biztosított körülmények között, akkor jó helyen keresgélsz. Ez a Te tanfolyamod lesz. Az oktatóid célja nem csak a technikai ismeretek átadása lesz, hanem, hogy megfelelő odafigyeléssel és türelemmel veled is megszerettessék a szabadságnak ezeket a dimenzióit.
A kezdő sziklamászó kurzuson megtanítunk a legegyszerűbb csomókra, biztosítási módokra, eszközök használatára és mozdulatokra úgy, hogy ezt követően önállóan is bátran és biztonságosan mozoghass a vertikális birodalomban.
Jelen képzési helyünk a mászók paradicsoma; a horvátországi Paklenica Nemzeti Parkban kerül megrendezésre, ahol ilyenkor általában már kellemes mászóidő és végtelen sziklalehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogy az elméleti és a gyakorlati elemeket egybeforrasztva tudjunk a helyszínen gyakorolni. Természetesen az időjárásnak ki vagyunk szolgáltatva, de mindig igyekszünk a legtöbbet kihozni az aktuális helyzetekből.
Az utazás telekocsi rendszerrel lesz megszervezve, a szállás apartmanban vagy sátorban, a csapat igényeinek megfelelően.
A jelenlegi tematika során megismerkedsz a sziklák falrajzaival, jelöléseivel és navigációval.
A mászó és biztosítóeszközök használatával
A megfelelő ruházattal és mászóetikettel
Kialakítjuk a szükséges mozgásmintát és a partnerrel való kommunikációs készséget
Bármilyen rosszul is hangzik, de itt fogunk foglalkozni az eszközök fizikájával is (egyébként izgalmas ).
Megtanuljuk a csomókat, a sorrendiséget és az ellenőrizendő feladatokat
Közben pedig, míg standot építünk, másztunk leereszkedtünk és társat eresztünk, egy kicsit kikapcsolódunk és jól érezzük magunkat.
A képzés díja: 90.000,-ft/fő , ami két összegben fizethető, ezen felül pedig a telekocsis utazás és a szállás (sátor vagy apartman) amivel még kalkulálnod kell, valamint a nemzeti park belépője.
Szükséged lesz még néhány alapvető felszerelésre: cipő, beülő, magnéziazsák, kötél, karabinerek, köztesek stb. ezek beszerzésében és kiválasztásában szívesen segítünk. Ha még csak próbálgatni szeretnéd magad, a képzéshez szívesen biztosítunk eszközöket, a mászócipő kivételével.
És miért is válassz minket? Mert nem tucattanfolyamokat csinálunk, hanem türelemmel tudjuk átadni a mászás szeretetét, hogy Te is átélhesd azt az eufóriát, amit mindez okozhat neked 🙂 Ne félj attól, hogy esetleg nem fogod bírni és ne gondold, hogy különleges képességek kellenek mindehhez 🙂 valójában ha megtanulod az alapokat, akkor máris nagyon gyorsan élvezhető ez a mozgásforma bárkinek!
Megelőzvén a kérdésedet: nem, nem csinálunk vizsgákat. Ezek a képzések a kalandról, a szórakozásról és a közös tanulásról szólnak, mindezt pedig élvezettel. A mászás egy szabad sport, aminek persze vannak kőbe vésett elemei, de a formáját a saját igényeidnek megfelelően kell kialakítanod, nem pedig egy külső számonkérő rendszernek megfelelve. Ez a sport a szabadságról szól, tehát a Te dolgod: találd meg a saját stílusodat!

Fontos információk:

  • A tanfolyam keretein belül biztosítjuk az oktatást, a mászócipőn felül szükséges felszereléseket és az utazások szervezését
  • Amilyen felszerelésre igényt tartasz azt előre legalább két héttel jelezd
  • Mászócipőt magadnak kell biztosítani
  • A sziklán tartózkodás teljes ideje alatt kövesd az oktatóid utasítását
  • Sisak használata minden esetben kötelező
  • A képzés célja, hogy elméleti és gyakorlati tudást, valamint élményt adjon, így ne presszionáljuk egymást teljesítménykényszerrel
  • Bármi kérdésed vagy panaszod van, bátran fordulj az oktatódhoz
  • Az utazás telekocsi rendszerben történik
  • A képzésekre a létszám limitált, ezért ezen helyek feltöltése a beérkező utalások sorrendjében történik, amit az alábbi számlaszámra tehetsz meg: Treszl Gábor – 11600006-00000000-60236663
  • A helyek betelte után a jelentkezés már nem lehetséges
  • 2 fő csoport érkezése esetén tanfolyamunk díjából 10%-ot, 4 fő felett 20% elengedünk.

A képzés ára 90000,-ft, ami tartalmazza az oktatás, a szervezés és az oktatók költségeit.

Mindez két részletben is fizethető, az első részlet (45000,-ft) a jelentkezést követő 24 órán belül. Tekintve, hogy a létszám limitált, így a jelentkezést 24 óráig tartjuk fent.

A második részlet 2024.07.20   . -ig (45000,-ft)

Jelentkezni, a jelentkezési gomb kattintásával, az ÁSZF átolvasása után tudsz. A jelentkezést követően a helyet 24 óráig tartjuk fent, az utalás meg nem érkezése esetén automatikusan törlődik.

További kérdések esetén keress bátran telefonon: +36205609074
vagy emailen az:
info@hegymaszasoktatas.hu vagy
arovado@gmail.com címen

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük